• 4/B SINIFI WEB SAYFASINA HOŞGELDİNİZ
    • NURTEN GÜNAYDIN SINIF ÖĞRETMENİ

SUNUM
 MTA GEZİMİZ ÇOK GÜZEL GEÇTİ.KAYAÇLAR,DEĞERLİ TAŞLAR,FOSİLLER,MAĞARA VE MADEN OCAĞI HEPİMİZİN İLGİSNİ ÇEKTİ.ENERJİ ÇEŞİTERİ HAKKINDA DAHA FAZLA BİLGİ SAHİBİ OLDUK.GEZİ HEPİMİZİN UFKUNU GELİŞTİRDİ.
 YÖN BULMA YÖNTEMLERİNİ ÖĞRENİYORUZ
Arşiv >>
DOKTORLAR KOLEJİNİN 'ÇOCUK GÖZÜYLE DOKTOR'ADLI YARIŞMASINDA ESERİ SERGİLENMEYE DEĞER BULUNAN ÖĞRENCİM ZEYNEP AKTUNA 'YI TEBRİK EDİYORUM.
BUGÜNE KADAR HANGİ AŞILARI OLDUĞUMUZU ARAŞTIRDIK.AŞI KARNELERİMİZİ İNCELEDİK.
SINIFIMIZDA OLUŞTURDUĞUMUZ GRUPLAR KUVVETİN ETKİLERİNİ ETKİNLİKLERLE GÖSTERDİLER.YAPARAK YAŞAYARAK ÖĞRENMEK FEN DERSLERİMİZİ EĞLENCELİ HALE GETİRİYOR.
HAREKET ETTİRMEYİ DENEYELİM ETKİNLİĞİNİ YAPTIK. YERİNİ DEĞİŞTİRMEK İÇİN KİTAPLIĞI NASIL HAREKET ETTİRMELİYİZ?SORUSUNA ÇÖZÜM ÖNERİLERİ ÜRETTİKİ.İTEREK VE ÇEKEREK HAREKET ETTİREBİLECEĞİMİZİ ARKADAŞLARIMIZ BİZE ETKİNLİĞİ YAPARAK GÖSTERMİŞ OLDULAR.
GÜZEL ÜLKEMİZİN EFSANE VE ŞİİRLERDE YAŞAYAN YERLERİ SUNUMUNU YAPTIK.EFSANELERİ DİKKATLE DİNLEDİK.DAHA ÖNCE .DUYMADIĞIMIZ EFSANELERİ ÖĞRENDİK.
YENİ YIL ,YENİ YIL HOŞGELDİN
SEVGİLİ ÖĞRENCİLERİM
Değerli Veliler,sevgili öğrencilerim, Artık hazırlayacağımız makale,şiir,öykü,anı.vb.çalışmalarımızı sitemizde yayınlayacağız.Bunun için yapmamız gereken; 1-Sınıf sitemize üye olmak, 2-Siteden üye girişi yapmak, 3-Kişisel sayfam bölümünden site yöneticisine veri gönder linkini tıklamak, 4-Gönderi türü olarak köşe yazısını seçmek ve göndermek. Çalışmalarınızla bir resim gönderdiğinizde,çalışmanız köşe yazarı köşemizde resimli olarak yayınlanacak.
EVDE PEKİŞTİRME VE TAMAMLAMA ÇALIŞMALARINI YAPAN ÖĞRENCİLERİMİ TEBRİK EDERİM . UNUTMAYINIZ ÇALIŞAN KAZANIR.
Sevgili Öğrencilerim okumanızı istediğim kitaplar. 1-Bir Zamanlar O da Çocuktu(Yaz:Nezihe ARAZ) 2-Büyük Atatürk'ten Küçük Öyküler(Süleyman Bulut)
 1  ...

Anlık